Pages - Menu

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Εξετάσεις ΤΕΦΑΑ 2016


 

  Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016.

 Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους (2015-2016) οι μαθητές της τελευταίας τάξης, των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) καθώς και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, κατέθεσαν αίτηση - δήλωση στο Λύκειό τους από τις 11 ως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 για συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρχείο υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Υποψήφιοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α στις προαναφερόμενες ημερομηνίες, μπορούν να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές (αγωνίσματα) κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων στα αγωνίσματα, διότι η αίτηση - δήλωση δεν ήταν δεσμευτική.

 Για τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι-ες στην επιτροπή στο δελτίο τύπου του υπουργείου:
 https://drive.google.com/open?id=1dRTV8tr9q__kTVuD_FwyTxQFTNVjO7b7AK3S91KmB6Y



Το ΦΕΚ που αναφέρεται στους χρόνους διαβάθμισης της βαθμολογίας – επίδοσης στα αγωνίσματα του δρόμου αρρένων και θηλέων και ως προς τους χρόνους των επιδόσεων στις πρακτικές δοκιμασίες και την καταμέτρηση αυτών σε εκατοστά του δευτερολέπτου, στον παρακάτω σύνδεσμο






 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου