Pages - Menu

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου - Διαγωνισμός για την Αξιοποίηση του Διαδικτύου στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (7 Φεβρουαρίου 2017) διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης (INSAFE), και γιορτάζεται στην Ελλάδα και σε πάνω από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο για 14η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο την προώθηση της ασφαλούς και υπεύθυνης χρήσης των Online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως από τα παιδιά και τους νέους, σε όλο τον κόσμο. Ο φετινός εορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου έχει ως θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα
του ΥΠΠΕΘ .
Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και το Αυτοτελές Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΥΠΠΕΘ συνδιοργανώνουν διαγωνισμό για την αξιοποίηση του διαδικτύου στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με θέμα:

«Δυνατότητες και προοπτικές του επαγγέλματος που θέλω να ακολουθήσω ή τωνεπαγγελμάτων των γονιών μου μέσα από το Διαδίκτυο».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίου,Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:
- ένα μεμονωμένο τμήμα ενός σχολείου
- μια ή περισσότερες τάξεις ενός σχολείου
- μια ομάδα μαθητριών και μαθητών από περισσότερα τμήματα ή τάξεις ενός σχολείου
- ένας μεμονωμένος μαθητής ή μαθήτρια
- δύο ή περισσότερες τάξεις από διαφορετικές σχολικές μονάδες με σκοπό τη συνεργασία,την αλληλεπίδραση του μαθητικού δυναμικού και του εκπαιδευτικού προσωπικού και την από κοινού υποβολή δημιουργιών.
    Γι’ αυτό, όχι μόνο επιτρέπονται αυτές οι συμπράξεις, αλλά και παρακινούνται οι συμμετέχοντες να αναζητήσουν σχολεία-συνεργάτες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.


 περισσότερα:
https://drive.google.com/open?id=0B-s8MHIrAISpSGJVeXljM1VOODA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου