Pages - Menu

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Απονομή Διαπίστευσης Erasmus+ στο 2ο ΓΕΛ Χανίων

 

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων έτους 2023, απονεμήθηκε στο 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων Διαπίστευση Erasmus+ στη Βασική δράση 1 (με βαθμολογία 90/100) που θα καλύπτει ολόκληρη την περίοδο του νέου Προγράμματος Erasmus+ (2024 – 2027).

Το 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων αντιλαμβανόμενο -μέσα από την πολυετή εμπειρία του στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων- τα οφέλη που απορρέουν από τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές δράσεις, στοχεύει στην αξιοποίηση των ευκαιριών που δίνονται για διασυνοριακές συνεργασίες και επαφές με φορείς εκπαίδευσης άλλων χωρών, στην επιμόρφωση του διδακτικού προσωπικού καθώς και στη διά βίου ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Επιδίωξη του 2ου ΓΕΛ Χανίων είναι η προώθηση σύγχρονων συστημάτων διδασκαλίας και μορφών άτυπης και μη τυπικής εκπαίδευσης σ’ ένα συμπεριληπτικό και καινοτόμο μαθησιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς των μαθητών.

Την ευθύνη της σύνταξης της πρότασης καθώς και τον συντονισμό της παιδαγωγικής ομάδας ανέλαβε η κ. Μπαμπασώφη Κλειώ και η κ. Μπλιάμπλια Μαρίνα. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου